6 december 2021

Zo organiseer je slim jouw eigen evenement

2 min read

Langzamerhand lopen alle beperkingen over COVID-19 los. Veel meer branches mogen open en er mogen meer activiteiten gedaan worden in grotere groepen. Zo dus ook feestelijke evenementen, natuurlijk nog wel met de maatregelen in ons achterhoofd. Wat is er leuker dan eindelijk je verjaardag met je familie en vrienden uitbundig te vieren, of misschien wel een bruiloft of babyshower! Daar komt helaas wel aardig wat geregel bij kijken. Hieronder staan wat handige tips voor jou, die het regelen van jouw evenement makkelijker maken. 

Snel geregeld en zo bezorgd

Bij het uitstippelen van zo’n leuke dag moet je aan veel denken. De zitplaatsen, de uitgenodigden, het thema, de versiering, de tijd van aanvang, de eindtijd en natuurlijk de activiteiten als tijdsinvulling. Maar vergeet door al dat geplan het belangrijkste niet! Wat is nu een evenement zonder eten en drinken! Crazy Kitchen kan er voor zorgen dat belegde broodjes thuisbezorgd worden, daarnaast is er keus tussen borrelhapjes, salades, sappen en zuivel. Zelfs voor vroege activiteiten, zoals met je vriendengroep sport activiteiten uitvoeren, staan zij klaar. Zo zul je je ontbijt thuisbezorgd zien worden, met alles erop en eraan. 

Nog een locatie nodig voor jouw evenement?

Houd jij ook zo van dineren met je geliefden? Dat kan natuurlijk thuis. Maar voor een hele grote groep is thuis koken misschien niet de beste optie. Zoek dan eens naar Private dining amsterdam zuid. Crazy Kitchen verzorgd dan voor jou en een groep mensen een pracht diner naar keuze. De locatie is een mooie moderne loods met een tijdloze sfeer waarin de hoeveelheid aan mensen bespreekbaar is. Catering op locatie amsterdam zuid kan ook voor wanneer je toch liever op een specifieke locatie wilt feesten. Bijvoorbeeld bij jouw thuis, op kantoor of in een parkje. De opties zijn variabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *