6 december 2021

Welk soort eten kun jij bestellen vanuit huis?

3 min read
BBQ vis recepten

De meest gestelde vraag in Nederland is waarschijnlijk: wat eten we vandaag. We moeten nu eenmaal elke dag eten en het liefst drie keer op een dag. Als je een druk bestaan hebt dan zul je vaker iets halen of bestellen. In 2019 heeft wel 35 procent van de Nederlanders één of meerdere maaltijden besteld bij een restaurant, fastfoodketen of cateraar. In 2020 hebben meer dan de helft van de Nederlanders eten besteld. Maar welk soort eten kun jij bestellen vanuit huis? Kun je dit eten laten bezorgen of moet je het eten afhalen? Je kunt in Nederland enorm veel soorten eten bestellen. Pizza is nog steeds een van de meest bestelde maaltijden. Ook fastfood zoals friet of hamburgers doen het goed in Nederland. Toch zie je dat er langzaam maar zeker een omslag komt in het soort eten dat we in Nederland bestellen. Zo worden nu ook steeds meer ‘echte’ maaltijden besteld. Deze maaltijden bestaat over het algemeen uit twee of drie gangen en worden gemaakt in lokale restaurants.

Eten bestellen, laten bezorgen of afhalen

Eten bestellen kan elke dag en bijna elk uur van de dag. Of je nu zin hebt in spaghetti, pannenkoeken, friet of een poké bowl. Het begint al met het ontbijt. Heb je zin in een uitgebreid ontbijt dan bestel je dat toch gewoon. Je kunt het thuis of op je werk laten bezorgen. Een nieuwe trend is het ontbijten op het werk met collega’s en tegelijkertijd vergaderen. Natuurlijk kun je ook een lunch bestellen voor thuis of op je werk. Lekkere broodjes met fijne vleeswaren of een uitgebreide lunch met soep en warme broodjes. Alles is mogelijk. Je kunt voor de lunch ook een poké bowl of salade bestellen. Haal je maaltijd op in de buurt bij een lokaal restaurant. Op inbestelhorecalokaal.nl kun je diverse soorten eten bestellen, laten bezorgen of afhalen in jouw buurt. 

Je kunt meer maaltijden bestellen dan alleen een ‘normale’ maaltijd

Een ‘normale’ maaltijd is niet meer dan een frietje, pizza of chinees bestellen. Dit zijn, zeker bij lokale ondernemers, nog steeds de meest bestelde maaltijden. Maar tegenwoordig kun je veel meer dan alleen een ‘normale’ maaltijd bestellen. Zo is de poké bowl helemaal in opkomst net als de sushi. Maar ook burrito’s, dumplings en taco’s zijn te bestellen en worden thuisbezorgd of kun je afhalen. Zelfs toetjes kun je bestellen. Op ikbestelhorecalokaal.nl vindt je ook steeds meer Nederlandse en buitenlandse restaurants waar je maaltijden kunt bestellen. Wanneer je kiest om bij zo’n restaurant je maaltijd te bestellen kijk dan vooraf wel even of ze de maaltijd ook bezorgen. In sommige gevallen kunnen deze restaurants wel een fijne maaltijd voor je klaarmaken, maar kun je deze alleen ophalen.

Wat eten we vandaag wordt steeds vaker; waar heb je zin in!

Steeds meer mensen bestellen eten, laten het brengen of halen het op als ze vanuit het werk naar huis rijden. Omdat steeds meer mensen eten bestellen is er ook een groter aanbod aan het soort eten dat je kunt bestellen. De vraag die dan ook steeds vaker wordt gesteld is niet; wat eten we vandaag maar; waar heb je zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *