6 december 2021

Kleine bar voor thuis

2 min read

Ben u op zoek naar een kleine bar voor thuis? U bent in uw zoektocht dan mogelijk veel verschillende mogelijkheden tegenkomen. Van veel te groot, wellicht niet de stijl die u zoekt of een verkeerde kleur. Dat is natuurlijk mogelijk, maar geen zorgen: het aanbod in houten bars is zo groot dat u ongetwijfeld uw ideale kleine bar voor thuis zult vinden.

Op maat laten maken

Het kan zijn dat de ruimte die u heeft wellicht een specifieke hoek heeft. Denk aan een bar die om de hoek van een muur heen gaat of wellicht heeft u specifieke wensen als het aankomt op de achterkast. Er zijn in Nederland een handjevol barbouwers. Deze barbouwers hebben jarenlange ervaring met het op maat maken van bars. Zo kunt u dus ook zonder dat u een bar uit voorraad heeft gevonden, een bar op maat laten maken en toch uw droombar in uw huis neerzetten.

Binnen of buiten?

Een thuisbar is breed inzetbaar. Afhankelijk van hoeveel ruimte u thuis heeft zijn er verschillende mogelijkheden om deze bar neer te zetten. Als u een ruime overkapping heeft in de tuin, is het mogelijk om de bar daar neer te zetten. Zo kunt u in de zomermaanden met vrienden of familie genieten van uw eigen bar in de tuin.

Wie er binnen de ruimte heeft om een bar neer te zetten, dan zijn huisbars uitermate geschikt om daar neer te zetten. Sommige bars zijn namelijk maar 1 meter 70 breed. Hierdoor passen deze in vele ruimtes. Let wel op de ruimte achter de bar. Hier moet u namelijk zelf gaan staan. Bij te weinig ruimte staat u met de rug tegen de muur en heeft u geen bewegingsruimte om bijvoorbeeld drankjes in te schenken en uw gasten te vermaken. Meet dus aan alle kanten de ruimte om de bar heen goed op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *