19 januari 2022

Fruitmand bestellen voor op het werk

2 min read

Het bestellen van een fruitmand voor op de werkvloer kan een mooie impuls geven aan de motivatie en gezondheid van je collega’s of van je medewerkers. Tegenwoordig is gezondheid een hot item binnen de werksferen. Veel mensen vinden het een plicht van de werkgever om ervoor te zorgen dat hun medewerkers fit en gezond zijn. Een fruitmand is hiervoor een zet in de goede richting. Een ander voorbeeld wat je als werkgever kan doen bespreken we later in dit artikel. Maar ook wel fijn om te weten als werkgever; wat betaal je maandelijks voor zo’n fruitmand?

Wat zijn de kosten?  


Maandelijks kun je een abonnement afnemen waardoor er voor jou iedere week op maandagochtend een fruitmand wordt geleverd. Zo hoef jij je niet wekelijks zorgen te maken en zal je een bestelling dan ook niet vergeten. Maandelijks worden de kosten automatisch afgeschreven en wekelijks wordt de bestelde fruitmand gewoon geleverd aan de deur. Er zit ook een flinke variatie in de geleverde fruitmanden. Iedere week zal er iets verschillends in liggen ten opzichte van de week ervoor.

Bedrijfsfitness


Naast een fruitmand bestellen kan de werkgever er daarnaast ook voor kiezen om aan bedrijfsfitness te doen. Wat is dat dan precies? Hiermee kunnen werknemers tegen een fikse korting sporten bij hun eigen of een nieuwe sportschool. De werkgever betaald namelijk een gedeelte van je abonnement. Daarnaast worden de maandelijkse kosten bij je bruto salaris ingehouden. Dit betekent dat je netto uiteindelijk ook nog iets minder betaald dan je huidige kosten. Als werkgever kun je dus meerdere kanten op. Je kunt zowel het sporten stimuleren als het gezond eten. Zo heb je dus meer impact op het leven van iemand dan je denkt. Ga dan ook zeker voor beide opties zou ik zeggen!