19 januari 2022

Even tot rust komen en genieten

2 min read
A2 restaurant

Of je onderweg bent naar een afspraak, of je woont in het dorp. In het A2 restaurant kun je genieten van verschillende gerechten, een uitsmijter of een uitgebreid diner het is beide mogelijk. In het restaurant kun je nog genieten van ouderwetse gezelligheid, wat je direct al merkt wanneer je het restaurant binnen komt. Het gezellige interieur laat je direct voelen dat je welkom bent, wanneer je ook komt. Aan de muur kun je de historie bekijken van het restaurant wat er al jaren gevestigd is.

Verschillende gerechten

Het voordeel van het A2 restaurant is, dat je er altijd een heerlijk gerecht kunt nuttigen. In een gemoedelijke sfeer, en voor een uitstekende prijs op je gemak genieten van de lekkerste maaltijden. Wil je een lekkere biefstuk eten en ondertussen doorwerken? Het restaurant heeft uitstekende plaatsen, en gratis wifi zodat je ook met je laptop op je gemakt kunt zitten. Op het verwarmde terras ben je ook welkom wanneer het wat minder warm weer is. 

A2 restaurant

Ook als je een feestje te vieren hebt

Wil je thuis geen rommel tijdens een verjaardag dan is het perfect om de bovenzaal van het A2 restaurant te huren, deze zaal is geschikt voor feestjes tot 40 personen. Maar ook om te dineren met een groep, of een vergadering te houden is de zaal ideaal. Wil je meer informatie over de mogelijkheden betreft deze zaal, kun je eenvoudig contact opnemen via de website eetcafe-dezwaan.nl. Ook de zaal boven is zeer sfeervol ingericht met mooi meubilair in een authentieke sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *