6 december 2021

Dit zijn de meest geliefde gerechten op de kaart van Restaurant La Bonne

1 min read
CULINAIR GENIETEN

Genieten van de echte Franse keuken kan gelukkig ook in eigen land. Het is echter wel een klus om een Nederlandse kok te vinden die deze fijne kneepjes in de vingers heeft. Bij Restaurant La Bonne proef je de echte Franse keuken zonder het land te verlaten.

Restaurant La Bonne is inmiddels bij velen bekend. Dat heeft te maken met een aantal typisch Franse gerechten die daar fenomenaal worden bereid:

  • kreeft, klassiek bereid op Franse wijze
  • Franse escargot met beurre du chef
  • een kaasplateau
kreeft

Een halve kreeft

Heb je nog nooit kreeft gegeten? Dan is Restaurant La Bonne een perfecte plek om dit voor het eerst te proberen. Kreeft is een echte delicatesse in verschillende landen, maar de Fransen weten heel goed hoe je ze het beste kunt bereiden. Een kreeft op Franse wijze is eigenlijk vrij simpel bereid, en toch heel smaakvol.

Escargots of slakken

Escargots zijn Franse delicatessen. Ze worden geregeld bereid met een huisgemaakte boter waardoor ze lekker romig en vol van smaak worden. Ook bij Restaurant La Bonne is dit het geval. Escargots is trouwens Frans voor slak.

kaas

Kaasplankje

Een kaasplankje mag absoluut niet ontbreken in de Franse keuken. Vaak krijg je dan een selectie van kazen geserveerd, van mild tot sterk. Hier hoort een beetje zoetigheid bij in de vorm van honing of compote. Dit in combinatie met kaas is typisch Frans en ontzettend lekker!