6 december 2021

De nieuwste trends voor bruiloft catering die jij ook moet inschakelen

2 min read

Stel je voor: Je bent eindelijk verloofd en mag de bruiloft van je dromen organiseren. Je maakt een erg lange lijst met van alles wat je wilt op je bruiloft en wat je allemaal moet regelen. Bijvoorbeeld bloemen, trouwjurk, locatie, gastenlijst en natuurlijk het belangrijkste: catering. Maar tegenwoordig is catering zo erg veranderd dat je veel meer keuze hebt dan vroeger. Er zijn daarom ook nieuwe trends die tegenwoordig erg hip zijn voor een bruiloft. In deze blog lees je alle trends over bruiloft catering dat nu helemaal in is.

Chique catering is van het verleden

Vroeger was het gebruikelijk dat je altijd veel te chique eten serveerde tijdens je bruiloft. Meestal bestond het uit een stuk vlees, groente en wat extra’s. Dat klinkt erg saai. Gelukkig heb je veel meer verschillende opties die binnen bepaalde thema’s vallen. Heb je bijvoorbeeld een boerderij bruiloft? Dan is het super leuk als je kunt barbecueën met je gasten. Het past bij het thema en het is veel lekkerder dan een gedroogd stuk vlees. Of je kan een open buffet doen, waar mensen zelf kunnen bepalen wat ze willen eten en je ze een ruime keuze ervoor geeft. Zo heeft iedereen iets waar hij zin in heeft.

Bruiloft catering wordt steeds toegankelijker qua keuzes

In het verleden wat het nog wel eens een gedoe als je iets wilde aanpassen aan het standaard catering van een bedrijf. Je wilde bijvoorbeeld een bepaalde pakket bestellen, maar het hoofdgerecht daarvan aanpassen. Meestal was dat niet mogelijk, maar tegenwoordig is dat geen enkel probleem. Je kan tegenwoordig veel meer menu’s en pakketten op maat bestellen precies hoe jij het wilt qua eten en drinken.

Vegetarische opties worden steeds populairder

We zien ook een stijgende lijn in vegetarische opties voor catering. Er zijn tegenwoordig veel meer mensen vegetarisch gaan eten en deze groep wil je ook iets heerlijk aanbieden op jouw bijzondere dag. Vroeger waren de opties voor vegetarisch eten erg krap. Maar nu heb je een volledig menu waar je uit kan kiezen en waar zij ook volledige kunnen eten. Niet alleen is dat fijn voor je gasten, maar jij en de bruid hebben dan meer plezier op jullie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *