Bekijk eens deze koffieautomaten

koffieautomaten

Bij Aroma Club hebben ze koffieautomaten en koffiebonen. Het bedrijf begon met de gebroeders Tim en Bart. Ze zoeken naar de beste koffiebonen. Dit zoen ze in Zuid- en Midden-Amerika. Aroma Club heeft koffiemachines voor horeca, bedrijf of prive gebruik.

Wat voor automaten zijn er

Op de website van Aroma Club worden verschillende koffiemachines verkocht. Je hebt een aantal merken zoals Kees van der Westen, San Remo en Jura. Je hebt dus een grote keuze. Ook is er keuze in koffiebonen. Ze hebben meerdere soorten koffiebonen beschikbaar. Dat is natuurlijk een belangrijke factor in de smaak. Als je nog niet weet wat voor automaat of bonen je wilt, kan je een afspraak maken om een kijkje in de showroom te krijgen. Hier kan je rustig alle automaten bekijken en een kopje koffie proeven

Ook kan je bij Aroma Club onderhoud en service laten doen. Of je kan een machine leasen. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag te spenderen. Vooral in deze tijd is het voor sommige bedrijven lastig om dat in een keer op te hoesten. Maar op deze manier is het toch voor veel bedrijven, vooral in de horeca, mogelijk om een nieuwe koffieautomaat te kopen.

Wat heel fijn is dat je makkelijk contact op kan nemen mocht je vragen hebben. Zo is er een live chat op de website, je kan bellen, maar je kan ook nog mailen. Zo worden al je vragen beantwoord.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*