shadow Nutella 50 jaar Nutella & ik

Wie jarig is trakteert!

Ingezonden door: Nutella

Het zal je niet ontgaan zijn, Nutella is 50 jaar geworden! En dat jubileum willen we groots vieren met onze fans!

 

Smullen met Nutella

Zo kwam het dat wij onze fans uitnodigden in het Scheepvaartmuseum om ze te trakteren op het lekkerste ontbijt dat je je voor kunt stellen: een Nutella-ontbijt! Via de Facebook pagina konden fans zich aanmelden voor het ontbijt en uit het overweldigende aantal geïnteresseerden werden 50 gelukkige winnaars gekozen. Zij mochten ieder een vriend, vriendin of familielid meenemen om te komen smullen met Nutella.

 

Nutella 50 jaar

 

Tafels vol lekkers

En gesmuld is er zeker! De tafels stonden vol met de heerlijkste dingen; sapjes, dikke boterhammen en uiteraard meer dan genoeg Nutella. De allerkleinste fans aan tafel genoten misschien nog wel het meest van het zelf smeren van de boterhammen: de pasta zat overal!

 

Taart!

Maar een verjaardagsfeestje is natuurlijk niet compleet zonder verjaardagstaart. Als klap op de vuurpijl was daarom meester patissier Robèrt van Beckhoven uitgenodigd. Speciaal voor onze fans had hij een heerlijke Nutella-taart gemaakt, die met een ‘lang zal ze leven’  werd ontvangen in de ontbijtzaal. De fans verlieten het museum met gevulde buiken én gevulde goodybags. Zo namen de ontbijtgasten onder andere het Nutella kookboek en natuurlijk een pot Nutella mee naar huis. Zo veel blije gezichten, wat vonden wij het leuk!

 

Nutella 50 jaar

 

Was je er niet bij? Wees niet gertreurd! Het feest is nog niet afgelopen. Vanaf morgen vieren we vijf dagen lang ons verjaardagsfeestje op www.facebook.com/nutellanederland. Houd de pagina in de gaten om te zien welke toffe gadgets je kunt winnen. Want wie jarig is, trakteert!

 

Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

De pottengekte van Annemiek!

309393_4615040426998_208168761_n Nutella & ik Lees verder

Het vakmanschap van Priscilla

Liefde, passie, Nutella en teamwork: dan kom je er wel ;) Nutella & ik Lees verder