shadow Nutella 50 jaar Nutella & ik

Wie gaat er naar Parijs?

Ingezonden door: Nutella

Toen wij een tijdje terug vroegen of jullie je leukste Nutella verhaal in wilden sturen op Nutellastories.com, hoefden jullie er niet lang over na te denken. Onze mailbox stroomde namelijk bijna over met alle geweldige Nutella-momenten! Zoals jullie wel weten wordt het allerleukste verhaal beloond met een VIP reis naar het Nutella evenement in Parijs.

 

Met al die verhalen kunnen jullie je wel voorstellen dat wij het erg lastig vinden om het verhaal uit te zoeken dat beloond moet worden met die geweldige prijs! Daarom hebben we jullie hulp nodig.

 

Lees hieronder de verhalen van de vier genomineerden en stem via Facebook op jouw favoriet.

 

Inge

 

Wil jij op dit verhaal stemmen? Noem dan Inge’s naam in de comments op Facebook, klik hier!

 

Jetty

“Deja vue. Het zal ergens midden jaren zestig van de vorige eeuw zijn geweest, dat wij (vader, moeder en dochter) in een oude VW kever op vakantie gingen naar het verre Italië. Een wereldreis in die tijd, maar pa vond dat hij na Luxemburg ook klaar was voor Italië. Met de kampeeruitrusting in de auto en de koffers met kleding op het dak was er geen gaatje meer over voor proviand, maar, zo sprak mijn vader; “eten doen ze overal, dus dat kopen we daar wel”. De camping was leuk en gelukkig (verzuchtte ma) er was een kampwinkel. Na het gebruikelijke gestoei met tentstokken en luchtbedden gingen we met een grote tas naar de kampwinkel voor de bevoorrading. Voor ons een heel avontuur, want wat zat er in al die potjes en pakjes met geheimzinnige en onleesbare teksten? Waar was herkenbare kaas en worst? Mijn ouders reden weliswaar helemaal naar Italie, maar waren verder niet erg avontuurlijk aangelegd. Groot was dan ook de opluchting toen tussen die wirwar van Italiaanse specialiteiten een vertrouwde pot Nutella opdoemde. Onze redding. Veertien dagen lang heb ik knapperige Italiaanse broodjes met Nutella gegeten. ’s Morgens én ’s middags. En dat was zeker geen straf. In Nederland was Nutella nog iets wat je bij speciale gelegenheden at en daar, op de camping, was het elke dag feest. Twee weken lang. Nog heel lang kreeg ik bij het eten van een broodje Nutella een deja-vue en was ik weer even dat meisje wat vóór de tent in het Italiaanse zonnetje genoot van haar broodje Nutella.”

 

Wil jij op dit verhaal stemmen? Noem dan Jetty’s naam in de comments op Facebook, klik hier!

 

Tara

“Wij moesten met school onze tekendoos pimpen, ik aarzelende geen moment en nam Nutella als creatie!”

20140505_Nutellastory_Tara

 

Wil jij op dit verhaal stemmen? Noem dan Tara’s naam in de comments op Facebook, klik hier.

 

Carol

“Als kind gingen onze ouders met ons altijd op vakantie naar Italië, met heen- en terugreis per auto krap 14 dagen, dus zo’n 11 of 12 dagen daar. Wat een feest! In Italië had je Nutella voor op brood, was destijds nog niet of nauwelijks te verkrijgen hier in Nederland ( nu heb ik het over de vroege jaren ’70). Elke ochtend gingen mijn zus en ik -ongeveer 8 en 5 jaar oud- in het buurtwinkeltje op de hoek verse broodjes EN een pot Nutella halen. Elke dag zochten wij weer een andere afbeelding uit die op de glaasjes zaten waar de Nutella in zat en aan het einde van elke vakantie gingen we weer naar huis met zo’n 10 nieuwe limonadeglaasjes als ultieme vakantie souvenir. Dit hebben we jaaaaren volgehouden en nog steeds moet daar aan denken wanneer ik weer een nieuwe pot Nutella koop! Dankjewel!”

 

Wil jij op dit verhaal stemmen? Noem dan Carol’s naam in de comments op Facebook, klik hier.

 

Stem verstandig, want je stem telt maar 1 keer mee!

 

Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

Nutella bloempotten van Larissa

Nutella bloempotten Do it yourself Lees verder

Peren koektaart met Nutella

perenkoektaart-web Lekker met Nutella Lees verder