shadow supersnelle koekjes Do it yourself

Vier dingen die je eerste schooldagen wat makkelijker maken!

Ingezonden door: Nutella

Na weken van zon, plezier, buiten leven en lekker lang slapen nadert die ene, alles omvattende dag weer. De dag waarvan je in juli niet eens meer gelooft dat-ie gaat komen, maar waar je in augustus met steeds grotere afkeer van probeert weg te rennen. De dag die het einde van de mooiste periode van het jaar inluidt, maar tegelijkertijd ook een nieuw, misschien wel superleuk tijdperk inluidt. Die dag: de allereerste schooldag!

 

En voor hen die zich afvragen hoe je een eerste schooldag ook alweer overleeft, hebben we de leukste manieren op een rijtje gezet. 5 manieren om de dag door te komen op een zo’n smakelijk mogelijk en feestelijke manier. Wedden dat je op die manier niet kan wachten op de schooldagen die volgen?

 

  1. Begin de dag met een dansje… en een goed ontbijt!

Want dat is waar het allemaal mee begint. Iedereen weet dat je ontbijt het belangrijkste maal van de dag is, maar je wilt natuurlijk ook dat het lekker is. Gelukkig begrijpen we dat. Naast een boterham met Nutella, kun je op heel andere manieren genieten van je favoriete hazelnootpasta aan de ontbijttafel. Probeer bijvoorbeeld eens deze ontbijtsmoothie met banaan, of dit havermout ontbijt met vers (zomer)fruit.

 

  1. Maak er wat moois van.

Al die nieuwe pennen, potloden, paperclips en andere spulletjes kun je natuurlijk wegstoppen in een etui. Maar je kunt het ook allemaal wat feestelijker maken en het tentoonstellen. Met een lege Nutella pot – die je naar eigen smaakt pimpt – kom je een heel eind!

 

  1. Sharing is caring: deel je lekkernijen!

Net als jij houden er ontzettend veel mensen van Nutella. Miljoenen ter wereld, dus in Nederland – en op de Nederlandse scholen – zijn er meer dan genoeg fans te vinden. Het is verrassend eenvoudig om ervoor te zorgen dat mensen net zoveel fan zijn van jou als Nutella, tenminste: als je met deze heerlijke koekjes verschijnt. Minimale moeite, optimaal resultaat!

 

  1. Blijf bij de les!

Dat bij de les blijven enige energie vereist begrijpen we maar al te goed. Het is goed om in de middag nog even op te laden en de enige echt lekkere manier om dat te doen is met deze Nutella granola bars. Als je eerder op de dag al koekjes hebt uitgedeeld mag je deze best voor jezelf houden ;)

 

 

 

Wedden dat die (eerste) schooldagen opeens een feestje blijken te zijn?

 

Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

Nutella en Ferrero Rocher taart van Jet

Nutella_FerreroRocher_taart Lekker met Nutella Lees verder