Stuur jouw recept in

Heb jij ook een onweerstaanbaar lekker recept met Nutella wat je graag aan iedereen zou willen laten proeven? De lekkerste muffins, pizza met Nutella, kaneelbroodjes met Nutella, de mogelijkheden zijn oneindig…  Wij vinden het ontzettend leuk als jij je recept met deelt en zo een kijkje in je keuken geeft!

 

Bedenk een titel voor jouw recept, vertel welke gang het betreft: een voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht, ontbijt, gebak, lunch of tussendoortje. Voeg hier aan toe voor hoeveel mensen het is en hoe lang het ongeveer duurt om dit recept te maken.

 

Vul daarna in welke ingrediënten en hoeveelheden je nodig hebt en welke stappen er nodig zijn om het gerecht te maken. En hoewel Nutella natuurlijk ontzettend lekker is, moeten we er natuurlijk wel met mate van genieten, zodat we ook nog wat over hebben voor de volgende keer ;) Stuur je mooiste foto mee of maak een smakelijk filmpje, hiermee maak je je recept namelijk helemaal af! 

 

Ingrediënten*
Upload een foto of video *
foto foto
of
video video
Upload een foto
Plak hier je Youtube link
Jouw persoonlijke gegevens Alleen jouw voornaam zal getoond worden. Met je overige gegevens gaan wij vertrouwelijk om.
* Verplichte velden
Disclaimer: Nutella® is een geregistreerd handelsmerk van Ferrero. Het recept is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. De realisatie van dat recept houdt geen toestemming in voor het gebruik van het handelsmerk Nutella®.