shadow Mijn hond Nutella Nutella & ik

Ontmoet mijn hond Nutella!

Ingezonden door: Aygin

Dit is mijn kleine viervoeter en ze is al bijna 3 jaar oud. Vanaf het eerste moment dat ik haar vasthield was ik helemaal verliefd op haar. We zijn onafscheidelijk, net zo onafscheidelijk als ik met mijn Nutella pot. Het leek me dan ook logisch om mijn kleine hondenkindje ook Nutella te noemen.

Nu word ik iedere dag heerlijk wakker met mijn beide Nutella liefdes en aan de foto te zien zijn deze twee ook beste vriendjes :-)!

 

Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

Chocoladetaart met Nutella, slagroom en aardbeien

Nutellataart met slagroom en aardbeien Lekker met Nutella Lees verder

Nutella Rolo cake van Kimberley

Schermafbeelding 2014-02-26 om 10.09.59 Lekker met Nutella Lees verder