shadow Nutella waxinelichtjes Do it yourself

Nutellapotjes met heerlijke koffiegeur

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Gebaseerd op 8 stemmen Ingezonden door: Sandra

Ik heb goede herinneringen aan de zondagochtenden bij mijn ouders thuis, waar ik altijd wakker werd met het gezellige geluid van een pruttelend koffiezetapparaat en het huis heerlijk naar verse koffie rook. Wanneer ik dan voor de brunch beneden kwam, zat mijn vader altijd in zijn luie stoel met een kop koffie de krant te lezen.

 

Nu ik op mezelf woon en vaak druk ben, mis ik soms die lekkere koffiegeur die me het zondagsochtendgevoel van vroeger geeft. Bij mij thuis wordt namelijk weinig koffie gedronken. Maar; er wordt wel veel Nutella gegeten! Ik ben dol op die leuke kleine potjes die, wanneer ze helemaal leeg zijn, voor van alles gebruikt kunnen worden. Ik deed in drie potjes een laagje koffiebonen met daarin een waxinelichtje. Wanneer je de kaarsjes aansteekt worden de bonen een beetje warm en dan geven ze een lekkere lichte koffiegeur af.

 

Het ruikt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook nog eens super leuk uit! Je zou in plaats van koffiebonen ook kaneelstokjes kunnen gebruiken. Voor als jouw moeder op zondagochtend altijd appeltaart bakte ;-).

Wat heb je nodig?

Aan de slag!

 1. Maak de Nutellapot leeg
 2. Was de pot en week het label eraf
 3. Vul de pot met een laagje koffiebonen
 4. Waxinelichtje erin, en klaar!
Beoordeel:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

DIY – Dagboek in een pot

Alles-met-Nutella-diary-jar Do it yourself Lees verder