shadow Nutellapot voor bloemen Do it yourself

Nutellapot voor bloemen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ingezonden door: Nicole

Het liefste heb ik altijd overal bloemen in huis staan. Nu kwam ik ergens een foto tegen van een Nutella spaarpot en kreeg ik het idee om van mijn Nutella pot een klein bloemenvaasje te maken, zodat als ik een grote bos bloemen koop een paar mooie bloemen hierin kan zetten en zo op verschillende plekken in het huis bloemen heb staan. Voordat je de pot gaat gebruiken is het handig om deze wel eerst even in de vaatwasser te zetten, zodat alle Nutella uit de pot is en de bloemen hier geen last van hebben.

 

Beoordeel:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

Havermoutpap met Nutella en zomerfruit

Overnight oats met Nutella Lekker met Nutella Lees verder