shadow nutella_verrassing Nutella & ik

Nutella verrassing voor Anne!

Ingezonden door: Anne

Het begon al heel vroeg: altijd als we boodschappen gingen doen probeerde ik altijd nutella mee te smokkelen in het winkelwagentje. Maar omdat ik een vors kind was, mocht ik nooit nutella. Als het vakantie was hadden we altijd een potje nutella op tafel, maar die was binnen 2 dagen op (dit is echt niet gelogen). Op een dag ging mijn broer op vakantie met een paar vrienden en belde hij mijn moeder. Mijn moeder moest lachen en keek mij aan. Na een paar dagen kwam mijn broer weer terug op de camping met een hele grote verrassing: hij had een grote nutella pot bij zich van 5 kilo. Ik gilde, lachte en gaf mijn broer een hele dikke knuffel. Die nutella pot van 5 kilo was binnen een maand op, niet alleen door het broodjes smeren, maar ook door de taarten die ik heb gemaakt en andere lekkere dingen. Sindsdien eet ik alleen maar nutella op mijn brood en ben ik toch nog 15 kilo kwijt geraakt in mijn gewicht. Toen ik geslaagd was voor mijn diploma kreeg ik mijn nutella ketting die ik nog steeds met trots draag elke dag.
Ik hoop dat mensen dit lezen en gaan begrijpen dat nutella helemaal niet slecht voor je is en een genot om ’s ochtends je dag mee te beginnen.
Met super veel nutella groetjes Anne.

 

Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

Nutella potje omwikkeld met wol

Nutella wolpotjes Do it yourself Lees verder

Rotsjes van Nutella met appel

Nutellarotsjes Lekker met Nutella Lees verder