shadow nutellafoto Nutella & ik

Mijn zalige, smeuïge, bruine, pure heerlijkheid.

Ingezonden door: Elise

Het begon allemaal toen ik nog klein was. Een klein meisje met twee staartjes, versiert met strikjes in alle kleuren. Dagelijks werd mij stukjes brood gevoerd met Nutella. Je zou kunnen zeggen dat het vanaf daar erger werd. Ik werd verslaafd. Ik kon niet meer zonder. Zoals menig mensen ’s ochtends een sigaret nodig hebben om hun dag te kunnen beginnen, moest ik een hap van die zalige, smeuïge, bruine, pure heerlijkheid hebben, om ook maar enigszins te kunnen functioneren. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Nutella zou eigenlijk míj een fanmail moeten schrijven, omdat ze zo onderhand hun halve omzet aan mij te danken hebben, haha. But anyways, ik wijd mijn hele ontbijt en lunch aan Nutella. Ik neem het mee naar school, werk en sport. Altijd even tussendoor een bammetje Nutella knagen. Who needs anything else when you have Nutella? En zo dacht mijn Nutellapot waarschijnlijk over mij, want toen ik laatst beneden kwam om te ontbijten had hij spontaan mijn naam op zijn wikkel gezet! :)

 

Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

De favoriete fanrecepten!

Nutella Ferrero Rocher Taart Lekker met Nutella Lees verder

Traktatie: zelfgemaakte koekjes met Nutella botercrème

Koekjes met Nutella Botercrème Lekker met Nutella Lees verder