shadow Liefde, passie, Nutella en teamwork: dan kom je er wel ;) Nutella & ik

Het vakmanschap van Priscilla

Ingezonden door: Nutella

Bij Nutella staan we voor echt vakmanschap: een bijzonder mooi product op een bijzondere manier tot stand gekomen. Als bewonderaar van expertise en vakkennis gaan wij daarom op zoek naar vakmannen en -vrouwen die op hun beurt garant staan voor de beste kwaliteit en de mooiste producten op een ambachtelijke wijze gemaakt.

De goedlachse, Italiaanse Priscilla is de jongste vakvrouw en bedrijfsleidster bij VIP: Very Italian Pizza. Een restaurant waar ze echt goede koffie serveren, een aangename rumoerigheid kennen en waar je ontzettend lekkere pizza’s eet… Pizza’s met Nutella!

 

Aan Nutella geen gebrek bij Very Italian Pizza.

Aan Nutella geen gebrek bij Very Italian Pizza.

 

Recht uit het hart
Het vakmanschap dat vandaag de dag via Priscilla in Very Italian Pizza terug te vinden is, komt uit het hart van vader Umberto. Geboren in Zuid-Italië, maar met grote dromen op zoek naar een nog mooier leven, vertrok hij op zestienjarige leeftijd naar Nederland. Na in diverse restaurants te hebben gewerkt, ontmoette hij de vrouw van zijn dromen. Heel wat jaren en drie kinderen later opende hij, met zijn jeugdvriend Fabio, zijn eerste eigen restaurant in Den Haag: Impero Romano. Een restaurant waar alleen de aller beste, echte Italiaanse delicatessen worden geserveerd.

 

Om de kwaliteit te garanderen maken ze gebruik van een steengoede oven!

Om de kwaliteit te garanderen maken ze gebruik van een steengoede oven!

 

Een echt familiebedrijf
Priscilla was toen 14 jaar oud, maar heeft haar vader van jongs af aan hard zien werken. “Daar heb ik zoveel respect voor. Hard werken, dat is mijn inspiratie.” Vakmanschap is niet alleen voor 100% achter je product staan, maar er ook 200% voor willen gaan. En hoewel Priscilla nog studeerde toen papa een aantal jaar na het restaurant Impero Romano ook VIP opende, was het voor haar en haar vader snel duidelijk dat zij het uiteindelijk zou gaan runnen. “Mijn vader is een ontzettend drukke man, maar dat VIP in de familie zou blijven was zeker. VIP heeft hij samen met Fabio geopend, en nog steeds nemen we beslissingen met z’n drieën. Die gouden driehoek, dat is ons vakmanschap. We weten dat het goed is wanneer Italianen nog een ronde bestellen. Dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!”

 

Italiaans als vereiste
Om voortdurend alleen de allerbeste pizza’s te maken, worden de pizzabakkers in Italië gezocht. “Italiaanse afkomst is een vereiste voor onze pizzabakkers. Alleen zij koken met zoveel liefde en passie, twee heel belangrijke ingrediënten in de Italiaanse keuken.” Een tweede vereiste bij het openen van VIP, was dat er pizza Nutella op de kaart zou komen.

 

Liefde, passie, Nutella en teamwork: dan kom je er wel ;)

Liefde, passie, Nutella en teamwork: dan kom je er wel ;)

 

Zomers vol Nutella
“Mijn vader stond erop. Hij is er mee opgegroeid en wij op onze beurt ook. Elke zomer vertrokken we naar onze familie in Italië en elke zomer was het eerste wat we deden een Nutella taart bakken met nonna. Bij ons gezin in Nederland en bij onze familie in Italië bestaat er geen andere chocoladepasta dan Nutella. Geen pizza Nutella was simpelweg geen optie.”

 

De lekkerste pizza om te delen.

De lekkerste pizza om te delen.

 

Vakmanschap om te delen
De pizza wordt in grote getalen besteld. “Het is hét toetje bij uitstek om te delen. 20 pizza’s met Nutella per avond, dat redden we makkelijk! Een á twee keer per jaar wisselen we van kaart. Dat er de laatste keer tijdens het drukken wat mis was gegaan, waardoor de favoriete pizza van de menukaart “af was gevallen”, ontdekten we pas toen geschrokken gasten naar ons toekwamen met de vraag waarom we ‘m niet meer verkochten. Dat zal nooit gebeuren!”

 

Bekijk hier een sneakpeek van hoe de pizza Nutella gemaakt wordt!

 

Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

Nutella Maki van Maris Maria

Nutella Maki Lekker met Nutella Lees verder

Nutella DIY: Mini plantenpotjes

Nutella bloempotjes Do it yourself Lees verder