shadow Fudge met Nutella en zeezout Lekker met Nutella nutella recept

Fudge met Nutella en zeezout

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gebaseerd op 5 stemmen Ingezonden door: Nutella

Fudge, het is heerlijk smeuïg en het wordt nog veel lekkerder met een paar lepels Nutella. De zachte smaak van chocolade werkt verrassend goed samen met de crispy zoutkorrels.

Wat heb je nodig?

  • Tussendoortje
  • 10 personen
  • 0 - 15 min

Aan de slag!

  1. Vet een bakblik van ongeveer 20x20 cm in met boter en bedek deze met pakpapier.
  2. Smelt de pure chocolade au bain-marie.
  3. Voeg de Nutella, gecondenseerde melk, boter en vanille extract toe.
  4. Blijf roeren totdat het een glad mengsel is.
  5. Giet het mengsel in de bakvorm en maak de bovenkant glad met een spatel.
  6. Zet de bakvorm met het mengsel minimaal twee uur in de koelkast.
  7. Voordat je de fudge opdient, bestrooi je deze met zeezout.
  8. Tip: houd je mes voordat je de fudge snijdt eerst even onder de warme kraan, dan gaat het snijden gemakkelijker.
Beoordeel:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deel:

Berichten die je misschien ook leuk vindt:

Traktatie: zelfgemaakte koekjes met Nutella botercrème

Koekjes met Nutella Botercrème Lekker met Nutella Lees verder